שוויץ ידועה בייצור השוקולד המשובח שלה ואין מקום יותר מתאים מלחוות את המתוק השוויצרי מאשר במפעל של יצרנית השוקולד מספר 1 בארץ האלפינית. בית השוקולד של לינדט The Lindt Home of Chocolate הוא המקום המושלם לפנק את הילדים בהמון סוכר ולהינות מסיור כייפי במיוחד בו אפשר ללמוד הכל על ייצור השוקולד. זוהי אחת האטרקציות הכי אטרקטיביות בציריך כולה, גם למבוגרים אבל בטח לילדים. 😋
איך קונים כרטיסים לבית השוקולד של לינדט?
לרכישה מקוונת של כרטיסים לסיור בבית השוקולד של לינדט, הקליקו כאן…
להצטרפות לסיור הדלקס בבית השוקולד של לינדט (הדרכה באנגלית), הקליקו כאן…
שילוב של בית השוקולד של לינדט עם אטרקציות נוספות ליד
לרכישת כרטיס קומבו לשיט באגם ציריך + כניסה לבית השוקולד של לינדט, הקליקו כאן…
למסלול של סיור מודרך באלטשטט של ציריך + שיט באגם + סיור בבית השוקולד של לינדט, הקליקו כאן…
איך מגיעים לבית השוקולד של לינדט?
כתובת: Schokoladenplatz 1 ,Kilchberg
לאתר בית השוקולד של לינדט, הקליקו כאן…
אוטובוס מציריך: אפשר להגיע למפעל בנסיעה על קו מספר 165 שיוצא מבירקנפלאץ ומגיע סמוך למפעל, זמן נסיעה של עשרים דקות.
רכב: בבית השוקולד של לנדט יש חניון צמוד, אפשר גם לחנות בחניונים סמוכים בקילכברג. זמן הנסיעה מהאלטשטט של ציריך הוא בערך רבע שעה.
רכבת: אפשר להגיע ברכבת מציריך לתחנת Kilchberg ZH, זמן נסיעה של עשר דקות וללכת מהתחנה למפעל, במשך עשר דקות בערך. כדאי ללכת על גדת האגם.
מעבורת: דרך יותר חוויתית להגיע למפעל היא בשיט על מעבורת שיוצאת מממסוף המעבורת של Zürich Bürkliplatz בקצה הדרומי של האלטשטט ומגיעה למסוף Kilchberg ZH. ממסוף המעבורת צריך ללכת על שפת האגם בערך שמונה דקות למפעל.
מפת מיקום בית השוקולד של לינדט
מהו בית השוקולד של לינדט?
בית השוקולד של לינדט Lindt Home of Chocolate (בכיתוב אנגלי למען התיירים) הוא אחת האטרקציות המרכזיות בטיול בציריך. זהו המפעל של חברת השוקולד השוויצרית הענקית לינדט ושפרינגלי Lindt & Sprüngli שמוכרת את מוצריה תחת המותג לינדט.
המפעל שוכן בפרבר קליכברג Kilchberg, בגדה המערבית של אגם ציריך. החברה שהבינה את כוח המותג (ואת הצורך לבדר ילדים במהלך הביקור בציריך), פתחה אותו לקהל הרחב בספטמבר 2020 כמוזיאון של שוקולד וכאטרקציה בה ניתן לראות את ייצור השוקולד, להתנסות בהכנת שוקולד וכמובן להינות מטעימות.
הסיור בבית השוקולד של לינדט
כבר באולם הכניסה לבית השוקולד, ניתן לראות את מזרקת השוקולד הכי גבוהה בעולם. גובה המזרקה הוא כשלושים מטרים והיא שופכת בכל יום לא פחות מטון וחצי של שוקולד.
מהכניסה לסיור אפשר להינות מאינספור טעימות של שוקולדים שונים ומשונים.
מאולם הכניסה נכנסים לאולמות תצוגה בהם אפשר ללמוד על אופן הכנת השוקולד והסבת הקקאו למאכל הפופולארי. במקום אפשר לראות ממה מכינים את השוקולד, לגעת בפולי הקקאו עוד לפני שהם מעובדים וללמוד על מתוכני ההכנה של השוקולדים השונים שמייצרים במפעל.
במקום ישנן גם סדנאות של שוקולד בהן אפשר להתנסות בעיבוד קקאו, חלב וסוכר ליצירה של טראפלס או טבלאות שוקולד אישיות (כולל כמובן טעימה וליקוק של האצמבעות במהלך התהליך).
לרכישה מקוונת של כרטיסים לסיור בבית השוקולד של לינדט, הקליקו כאן…
בתום הסיור מגיעים לחנות המפעל הענקית שבבית השוקולד. זהו המקום לרכוש מגוון עצום של טעמים שמיצורים במפעל ושאת רובם לא מוצאים בסופרמרקטים.
במקום גם פועל בית קפה / מסעדה, מה שמאפשר גם למבוגרים קצת לנוח ולהינות. המנות מתבססות גם הן על הייצור של המפעל רק בצורה של מאפים טריים (בהנחה שעוד לא קיבלתם קריז סוכר).🍩
להצטרפות לסיור הדלקס בבית השוקולד של לינדט (הדרכה באנגלית), הקליקו כאן…